Chord Ko Mo Cari Yang Bagaimana

Bukannya ko langsung berubah. Biar ko sampe ke ujung dunia.


Chord Kunci Gitar Ko Mo Cari Yang Bagaimana M A C Calonpintar Com

Adoo ko jahat patah sa pu hati.

Chord ko mo cari yang bagaimana. Not Angka Pianika Jaga Mata Jaga Hati – DJ Qhelfin. Ko cari kalo memang ada yang seperti. Sampe mana tetap sa yang koi cari ko pu gelisah sa yang kas tenang sa paling hafal sa yang tau cara kas tenang.

Intro G A D G A D G A D G A D Verse G A D sayang kalo bosan ko bilang G A D jangan ko pigi dan menghilang G A D ya kalo sa salah tolong diubah G A D bukanya ko langsung berubah G A D ko mo cari yang bagaimana G A D ko mo dapat juga dimana G A D biar ko sampe ke ujung dunia G A D yang mengerti ko tu cuma saya G A D ko bola bale su macam deng setrika G A D ko sombong sampe stelan lupa sa G A D bila ada waktu mari tong berbincang G A D sio ade nona jang ko. Jangan ko pigi dan menghilang. TRIBUN-VIDEOCOM – Lagu Cuma Saya memiliki kutipan yang populer yakni Ko Mo Cari yang Bagaimana.

Sa yang selalu sayang dan paling mengerti. Sayang kalo bosan ko bilang. G A D biar ko sampe ke ujung dunia G A D yang mengerti ko tu cuma saya.

Ya kalo sa salah tolong di ubah. Ko mo cari yang bagaimana F G C ko mo dapat juga dimana F G Em Am biar ko sampe ke ujung dunia F G C yang mengerti ko tu cuma saya. Ko mo dapat juga dimana.

B C F ko mo cari yang bagaimana. Siapapun tak bertahan ko pu ego beruntun. CUMA SAYA – MAC.

Pigi pigi ko ikut ko pu mau. Tuhan su menuntun ko pu sa yang anggun. COVER BY BASTIAN STEEL FT SUN D LIRIK with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Not Angka Pianika Cinta Tak Terpisahkan – Muhammad Sodiqin EVA. Berikut adalah chord gitar lagu berjudul Cuma Saya yang dinyanyikan oleh M. B C F biar ko sampe ke ujung dunia.

F G C ko mo cari yang bagaimana F G C ko mo dapat juga dimana F G Em Am biar ko sampe. G A D biar ko sampe ke ujung dunia G A D yang mengerti ko tu cuma saya. SonoraID – Lirik Lagu Tiktok Kau Mau Cari yang Bagaimana Chord Kunci Gitar Cuma Saya – MAC.

A D biar ko hidup lebih baik Reff D G mo bikin apa lei. Ko mo cari yang bagaimana. Ko mo cari yang bagaimana.

1 1 1 1 7 6 6 56 5. B C F sio ado kaka jang ko hilang hilang. Sombong unutk jalan pica bunga sa yang su mengerti dong su tau ko sa punya mo jalan sampe mana mo sakit bagaimana.

Semoga ada jalan keluar terbaik supaya yang suka download lagu Ko Mo Cari Yang Bagaimana tidak jadi miskin karena dengar lagu dan yang punya lagu bisa dapat uang juga ya guys semoga infonya berguna dan sampai jumpa. B C F bila ada waktu mari tong berbincang. B C F ko sombong sampe stelan lupa sa.

Kunci Gitar MAC Cuma Saya Intro G A D G A D G A D G A D Verse G A D sayang kalo bosan ko bilang G A D jangan ko pigi dan menghilang G A D ya kalo sa salah tolong diubah G A D bukanya ko langsung berubah G A D ko mo cari yang bagaimana G A D ko mo dapat juga dimana G A D biar ko sampe ke ujung dunia G A. Bb C F ko mo cari yang bagaimana Bb C F ko mo dapat juga dimana Bb C Am Dm biar ko sampe ke ujung dunia Bb C F yang mengerti ko tu cuma saya Bb C F jang ko mo slak. Verse 1 G A D.

G A D ko bola bale su macam deng setrika G A D ko sombong sampe stelan lupa sa. Ko bola bale su macam deng setrika. G A D ko mo dapat juga dimana.

Sayang kalo bosan ko bilang. Mo bagaimana lei A D beta pung belis mahal kaka stengamati e Bm G kaka su jaga beta dari dulu dulu e. Chord dan Lirik Lagu Cuma Saya – MAC yang Viral di TikTok Ko Mo Cari Yang Bagaimana Berikut chord dan lirik lagu Cuma Saya dari MAC yang viral di TikTok.

Ko mo cari yang bagaimana F G C ko mo dapat juga dimana F G Em Am biar ko sampe ke ujung dunia F G C yang mengerti ko tu cuma saya. Muhamad Alpian – 4 Oktober 2020 1815 WIB. 1 1 1 77 1 2 2 3 21.

Chorus G A D ko mo cari yang bagaimana. Yang mengerti ko tu cuma saya. Mendengarkan Lagu Ko Mo Cari Yang Bagaimana secara Streaming.

B C F yang mengerti ko tu cuma saya. Tanya dong pasti bilang ko wanita beruntung. F G C jang ko mo slak sombong unutk jalan pica bunga sa yang su mengerti dong su tau ko sa punya mo jalan sampe mana mo sakit bagaimana pasti ko cari saya ko tra akan lupa saya.

Not Angka Pianika Tegar – Aku Yang Dulu Bukan Yang Sekarang. G A D ko mo dapat juga dimana. D jujur sa menyesal G tapi apa mo di bilang A mundur lebih baik D daripada terus bimbang Bm G sa ikhlas ko cari lain.

Kamis 1 Oktober 2020 2036. Chord gitar ko mo cari yang bagaimana. G A D E Bm Fm Chords for Ko mo cari yang bagaimana lirik with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Sampe mana tetap sa yang koi cari ko pu gelisah sa yang kas tenang sa paling hafal sa yang tau cara kas tenang. G A D ya kalo sa salah. B C F ko bola bale su macam deng setrika.

G A D Bm Gm Chords for KO MO CARI YANG BAGAIMANA. Jangan ko pigi dan menghilang. Lirik dan Chord Gitar Cuma Saya – MAC Ko Mo Cari yang Bagaimana.

Mo bagaimana pun tetap ko minta ampun. Berikut lirik dan chord lagu Cuma Saya milik MAC yang tengah viral di media sosial. B C F ko mo dapat juga dimana.

G A D ko mo cari yang bagaimana. Ko mo cari yang bagaimana F G C ko mo dapat juga dimana F G Em Am biar ko sampe ke ujung dunia F G C yang mengerti ko tu cuma saya F G C. Tolong diubah G A D bukanya.


M A C Cuma Saya Ko Mo Cari Yang Bagaimana Acoustic Karaoke With Chord Lyric Youtube


Lirik Dan Chord Gitar Cuma Saya M A C Ko Mo Cari Yang Bagaimana Sonora Id


Tutorial Chord Gitar Ko Mo Cari Yang Bagaimana Cuma Saya Mac Lengkap Youtube


Not Angka Pianika Tiktok Mo Cari Yang Bagaimana Cuma Sa Chord Gitar Reggae Youtube


Chord Gitar Ko Mo Cari Yang Bagaimana Cuma Saya M A C Lagu Tiktok Kunci Dari F Tribunnews Com Mobile


Chord Kunci Gitar Ko Mo Cari Yang Bagaimana Cuma Saya M A C Tribun Jateng


Cuma Saya Ko Mo Cari Yang Bagaimana M A C Chord Kunci Gitar Dan Lirik Youtube


Chord Cuma Saya M A C Lagu Tiktok Ko Mo Cari Yang Bagaimana Youtube


Cord Gitar Ko Mo Cari Yang Bagaimana Cuma Saya M A C Lagu Tiktok Viral Youtube