Chord Lagu Yowis Ben

Kunci Gitar Yowis Ben – Lagu Galau. Chord Yowis Ben Lagu Galau.


Bayu Skak Wtb Gak Iso Turu Ost Yowis Ben Chord Kunci Gitar Lirik Kunci Gitar Lirik Lagu

Berikut lirik dan chord lagu Mangan Pecel dari Yowis Ben.

Chord lagu yowis ben. Bb Bbm tresno sing tak gadang F Dm mung mandeg ning tengah ndalan Gm C F Bbm aku kowe wis ora sejalan. Lirik Lirik Lagu Gandolane Ati Yowis Ben Pertama tak sawang parasmu Gemerlap neng jero atiku Tobo tresna tanpo ragu Aku langsung sayang marang awakmu Tak golekki nembe ketemu sakiki Rangapusi Kowe gandolane ati. C -Csus4 C -Csus4 Bb C 2x C C Jare ibuku Am Luwih penak loro untu F G Loro ati gawe awak C G Iso kuru C Gak iso maju Am Mikir terus dalan buntu F G Mlongo karo galau saben C Malem minggu Am F.

Profil Yowis Ben – Daftar Chord Gitar dan Lirik Lagu Yowis Ben – Yowis Ben merupakan film drama-komedi Indonesia yang dirilis pada 22 Februari 2018. Overtone D A G Gandolane ati D A G Gandolane ati Chorus. Ketiga aktor tersebut juga merupakan anggota band dari grup Yowis Ben sendiri.

Play along with guitar ukulele or piano with interactive chords and diagrams. Tour Yowis Ben 2. Disutradarai oleh Fajar Nugros dan Bayu Skak film ini 80 menggunakan bahasa Jawa.

Chord Yowis Ben – Gandolane Ati. Capo di fret 2 Intro C Csus4 C Csus4 C Csus4 C Csus4 C F Dm G C F Dm G F C aku ndelok awakmu Am liwat ning ngarepku G pengen eroh jenengmu. F g em am dm g c f rino ing wayah wengi g aku eling kowe c gb sek mbiyen ngancani am dm susah seneng dilakoni bebarengan g c tanpo terpikirkan akhire bubaran.

C B Fm A F G Am Chords for Lagu Galau – Yowis Ben Wis tak lakoni kabeh sing tak karepi with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Kunci Gitar YOWIS BEN – LAGU GALAU Chords Music. Kunci Gitar YoWis Ben – Gak Iso Turu.

Ben dadi kenangan Am Em Yowis. Chord Yowis Ben Lagu Galau Chordtela. Mung sak kedep moto.

Lagu Galau chords by Yowis Ben. Mung ning angan angan. There is no strumming pattern for this song yet.

Author angkouw12 pro 63. C5 – E5 – C5 – G5 – C5 – E5 F5 – G5 C5 – E5 – C5 – G5 – C5 – E5 F5 – G5 C5 – E5 – C5 – G5 – C5 – E5 F5 – G5 C5 – E5 – C5 – G5 – C5 – E5 F5 – G5 Break. Includes transpose capo hints changing speed and much more.

F Em Dm jebule mung KW siji Gm C F jare tulus jebule mung apus-apus. Mung sak kedep moto. Yowis Ben 2 Intro D G Em A D G Em A Verse D Janji karo yayanganku Bm Sesuk isuk arep mlaku mlaku Em G A D Nanging wengine melekan kok aku ragu Interlude D G Em A Verse D Tibakno tangiku awan Bm Kesusu panik gak karuan Em G A D Gak nututi.

Chords for Lagu Galau – Yowis Ben. Facebook gives people the power to. Bb Bbm tresno sing tak gadang F Em Dm mung mandeg ning tengah dalan Gm C F Bbm aku kowe wes ora sejalan.

Bbm Gb Db Ab. Lirik dan Chord Lagu Lihatlah Lebih Dekat Soundtrack Film Petualangan Sherina. Chord Lagu Gandolane ati Yowis Ben Yowis Ben merupakan film drama-komedi Indonesia yang dirilis pada 22 Februari 2018.

Bb C Am Dm Gm C F-Fsus4-F F Am Yowis. Chord Bayu Skak Gak Iso Turu OST Yowis Ben – intro D D G Em A 2x G D Aku delok awakmu Bm Liwat ndek ngarepku A Pengin eroh jenengmu G Tapi aku ragu D Atiku gak nentu Bm Aku takok koncoku A Opo kenal awakmu G D Jarene koncoku Bm Awakmu iku A Arek paling ayu G Tapi ojo kesusu D Mikiro sing jeru Bm Posoo seminggu A Pantes gak gawe awakku chorus D G Saben bengi aku gak iso turu. Create and get 5 IQ.

Bb Bbm janjimu ra ori. Ben dadi kenangan Dm Am Yowis. 172 views added to favorites 20 timesRabu 18 november 2020 1115 wib.

1204 views added to favorites 102 times. Intro C G F C G F Verse I C G F Pertama tak sawang parasmu C G F Gemerlap neng jero atiku C G F Tibo tresno tanpo ragu Dm G Aku eksklusif sayang marang awamu Reff C Tak golekki F Am Nembe ketemu sak iki Am F Rangapusi kowe gandolane ati Intro C F Verse II C G F Tresno kangen dadi siji. C – Csus4 C – Csus4 Bb C 2x C.

Ben dadi cerito Am Em yowis. Mung ning angan angan F Fm tresno sing tak gadang C Am mung mandeg ning tengah ndalan Dm G C Fm aku kowe wis ora sejalan C Em Yowis. Mung sak kedep moto F Fm janjimu ra ori C – G.

C hord U search. Last edit on Apr 06 2019. Chord Yowes Modaro.

Film ini dibintangi oleh Garox Asmoking Bayu Skak Brandon Salim Cut Meyriska Joshua Suherman serta Tutus Thomson. Intro E A B E A B E A B E A B. E A D G B E.

Tak Ambung – Yowis Ben Ost. C A F G D Cm Gm Am B E Chords for Yowis Ben – Lagu Galau with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Intro F G Em Am Dm G C – Csus4 – C Verse C Em Yowis.

Ab A A Bb B C C Db D D Eb E F F Gb G G. C F G Am Em Dm E D Bm Chords for Gandolane ati yowis ben official lirik with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Berikut ini adalah chord kunci gitar lagu Lagu Galau Intro.

F tapi aku ragu C atiku gak nentu Am aku takon koncoku G opo kenal awakmu. E Isuk isuk tangi turu dadakno wetengku luwe. D Tak golekki G Nembe ketemu sak iki Bm Ra ngapusi G Kowe gandolane ati D.

Capo di fret 1. Provided to YouTube by TuneCoreGandolane Ati YoWis BenYoWis Ben 2 2019 PT. Sebuah lagu dari Yowis Ben yang sangatlah romantis.


Songgo Langit Roqqot Aina Chord Kunci Gitar Mudah Lirik Lagu Lirik Lagu Lagu Lirik


Chord Gitar Lirik Lagu Dan Download Mp3 Chord Gitar Moses Bandwidth Selangkah Menuju Sur


Firman Kehilangan Chord Kunci Gitar Mudah Lirik Lagu Kunci Gitar Lirik Lagu Gitar


Chord Gitar Online Kunci Gitar Lagu Galau Yowis Ben 2 Ost Chord Lirik Lagu Lirik Lagu Kunci Gitar Lagu


Chord Gitar Baik Baik Saja Ndarboy Genk Nangis Movie Posters Poster


Chord Gitar Online Chord Kunci Gitar Terlanjur Cinta Cakra Khan X Hael Husaini Lirik Lagu Kunci Gitar Gitar


Lirik Lagu Yowis Ben Gandolane Ati Janji Fictional Characters Blog


Chord Gitar Bintang Di Surga Peterpan Bintang Kunci Gitar Gitar


Chord Gitar Online Chord Kunci Gitar Orang Biasa By Glenn Fredly Kord Mudah Lagu Orang Gratis