Kok Koyo Ngene Abot Sanggane Chordtela

Urip Am rasah spaneng raono kow Em e aku ayem Urip F rasah spaneng raono kow C e aku senen G g Tresnom Am u wis luntur aku tak te Em rimo mundur Ketimban F g nggawe ati G ku ajur C G. Kok koyo ngene abot sanggane yen lagi dadi wong ora nduwe.


Dx7ar1xpdxd0dm

Kok koyo ngene abot sanggane.

Kok koyo ngene abot sanggane chordtela. B Gm gek nganti kapan pupuse B Gm gek nganti kapan pupute B Gm C uripku kok terus koyo ngene F oh lelakon. Full Video httpsyoutube9u_kb4Jyr0s Judul. Intro C F G C C kok koyo ngene F malah abot sanggane G dadi penyanyi.

Kok koyo ngene abot sanggane kok seperti ini berat bebannya yen lagi dadi wong ora nduwe. Kunci Gitar Happy Asmara Pacobaning Urip. Am Dm G C F Dm E Am Am Dm sak uwise peteng bakal teko padang G C Gusti Allah nguji mesti nggo ukuran F Dm angel abot di lakoni.

Lirik Lagu Pacobaning Urip. Chord guitar Serempet gudal – Kimcil CHORD. Kok koyo ngene abot sanggane.

Nanging kayane ra sepiro. CHORDS USED B Dm E F Cm Gm F original no capo intro B D m E F B C m F D m G m B F B F verse 1 B D m Kok koyo ngene abot sanggane E F B Yen lagi dadi wong ora nduwe C m F D m G m Tak rew ngi bendino Pacobaning Urip CHORDS by Vita KDI. Pacobaning Urip CHORDS by Vita KDI for GUITAR UKULELE and PIANO.

Kok koyo ngene abot sanggane yen lagi dadi wong ora nduwe tak rew-ngi bendino nyambut gawe rekoso nanging kayane ra sepiro kok koyo ngene abot sanggane yen lagi dadi wong ora nduwe tak rew-ngi bendino nyambut gawe rekoso nanging kayane ra sepiro tansah nelongso rasane atiku yen aku kelingan marang sliramu wes semono suwene anggonku. Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora nduwe. Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso Nanging kayane ra sepiro.

Kok koyo ngene abot sanggane. Nanging kayane ra sepiro. C Em kok koyo ngene abot sanggane.

Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora duwe Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso Nanging kayane ra sepiro tansah nelong. Serempet gudal – Kimcil intro C Am Dm G AKU. Chord Novita Anggraini Vita KDI Pacobaning Urip.

Wis semono suwene anggonku mikir kowe Tansah agawe bingung atiku. Am Em pacobaning urip. Tansah nelongso rasaning atiku Yen aku kelingan marang sliramu.

CHORDS USED B Dm E F Cm Gm F original no capo intro B D m E F B C m F D m G m B F B F verse 1 B D m Kok koyo ngene abot sanggane E F B Yen lagi dadi wong ora nduwe C m F D m G m Tak rew ngi bendino Pacobaning Urip CHORDS by Vita KDI. Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso. B Gm uripku kok koyo ngene B Gm wiwit cilik nganti gede B Gm C rekoso ra ono enteke.

Chord originalnya dari B Capo di fret 4 Intro G Bm C D G Am D Bm Em G D G D G Bm kok koyo ngene abot sanggane. Yen lagi dadi wong ora nduwe. F G senadyan abot sanggane.

C Em Am F G C. Yen lagi dadi wong ora nduwe. Yen lagi dadi wong ora nduwe.

Kok koyo ngene abot sanggane kok seperti ini berat bebannya yen lagi dadi wong ora nduwe kalau sedang jadi orang tak punya tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso ku bela setiap hari bekerja keras nanging kayane ra sepiro tapi dapatnya tidak seberapa. G Bm tansah nelongso rasane atiku. Em Am kudu pisah ro kowe.

Rino klawan wengi aku tansah memuji Memuji marang kersane gusti. Dm C F Dm Gm C F Dm C Am Dm B C F C F C tak rewangi. C Em Am F G Gm Ab Chords for pacobaning urep ayu edho with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso. Nella kharisma pacobaning urip كلمات اغاني. Nanging kayane ra sepiro.

Nanging kayane ra sepiro. Kok koyo ngene abot sanggane. Dadi wong ora nduwe.

Kunci Gitar Campursari Vita KDI Pacobaning Urip. Kok koyongene abot sanggane. Hatina kuwana chinhu nezva he he he he he kok koyo ngene abot sanggane yen lagi dadi wong ora nduwe tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso nanging kayane ra sepiro tansah nelongso rasane atiku yen aku kelingan marang slirahmu wis semono suwine anggonku mikir kowe tansah agawe bingung atiku jreng jreng akun unik by hamba.

Pacobaning Urip Vocal. Kok koyo ngene abot sanggane. Kok koyo ngene abot sanggane yen lagi dadi wong ora nduwe tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso nanging kayane ra sepiro tansah nelongso rasane atiku yen aku kelingan marang sliramu wes semono suwene anggonku mikir kowe tansah agawe bingung atiku rino klawan wengi aku tansah memuji memuji marang kersane Gusti mugo Kang kuoso enggal maringi mergo.

Am D tak rewangi mbendino Bm Em nyambut gawe rekoso G D G nanging. Yen lagi dadi wong ora ndue. C G C kowe lan aku biso urip mulyo.

Lirik pacobaning urip nella kharisma. F B Dm E. Website yang berisi kumpulan chord akord kunci gitar mudah dan dasar beserta lirik.

Facebook gives people the power. -Em Dm G C aku sing salah milih kowe. Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso.

C D G yen lagi. Yen lagi dadi wong ora nduwe. Gm C ngempet mangan.

Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso. Kok koyo ngene abot sanggane yen lagi dadi wong ora nduwe. F tak gawe nggo kowe.

Em F jan aku sing salah. F G opo kowe ora rumongso Em Am nek pancen kowe sing salah Dm G C bubaran bae nek koyo ngene carane. Dm nanging yen tak pikir.


Chord Kunci Gitar Pacobaning Urip Cover Happy Asmara Tribun Jateng